در برخی از مواقع کاربرانی که از مودم برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند ، با اختلال در آنتن دهی و تضعیف سیگنال و همچنین سرعت مودم رو به رو خواهند شد. از این رو دچار کلافگی و سردرگمی و روند کاریشان با اختلال مواجه می شود .کاربران در این مواقع سعی در این دارند تا آنتن دهی مودم خود را تقویت و سرعت مودم را بالا ببرند . روش هایی برای این امر وجود دارد که برای انواع مودم به کار گرفته می شود اما این امکان است که به صورت صد در صد آنتن دهی بالایی نخواهیم داشت . ولی تا حدودی این ضعف را می پوشاند و قدرت آنتن را بالا خواهد برد . این راهکارها را می توان برای انواع مودم به کار برد .شاید با خود بگویید چگونه ؟ اگر شما در حال استفاده از اینترنت میباشید و سرعت مودم شما خیلی پایین و آنتن دهی مودم با مشکل مواجه می شود ، با ما همراه باشید. ما در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد که آنتن دهی مودم خود را تقویت کنید و سرعت خود را بالا ببرید .
لوازمی که بر کارایی مودم تأثیر می گذارند خاموش کنید :
برخی از لوازمی که در خانه و یا محل کار در نزدیکی مودم ها هستند با فرکانسی که مودم فعالیت دارد کار می کنند نظیر تلفن های بیسیم ،مایکروفر ، برخی از پرینترها و… شما در اولین گام با قطع این لوازم می توانید قدرت مودم خود را بالاتر ببرید . یا وسایل مد نظر را از مودم دور کنید .
تعویض آنتن :
راه حل دیگری که می توانید به کار ببرید تعویض آنتن مودم می باشد . البته در برخی از مودم ها این امکان وجود دارد و می توان آنتن دیگری با قدرت بالاتر بر روی مودم نصب نمود که این خود یکی از دلایل بالا بردن قدرت آنتن می باشد . توجه داشته باشید که همیشه آنتن مودم را رو به بالا قرار دهید و مانند تصویر ذیل هر دو آنتن در یک جهت قرار داشته باشند .
تقویت آنتن مودم توسط سیم و کابل :
روش دیگری که برای این امر به کار گرفته می شود روش خانگی است که با استفاده از یک قطعه سیم آهن اندازه 40 تا 35 سانتی متر ، 2 عدد کانکتور ، پیچ کوچک و مهره ، 10 متر کابل کواکسیال ، یک قطعه لوله آب و یک عدد ظرف پلاستیکی انجام می شود .
در این روش برای ساخت آنتن ، سیم را به کمک انبردست درست کنید . سیم را به طور دقیق در مرکز در زاویه 90 درجه خم کنید و از هر دو طرف 9 سانتی متر به داخل کشیده شود. توجه داشته باشید که لبه سیم می بایست 90 درجه خم شود . فاصله سیم تا خم شدن باید 8 سانتی متر باشد(قسمت A,B) .
کانکتور را در انتهای سیم نصب و به کمک پیچ گوشتی آن را محکم کنید .
یک طرف لوله آب را به اندازه یک پیچ سوراخ کنید و بعد پیچ را قرار داده و آنتن را به کمک مهره ثابت نگه دارید . (مانند تصویر پایین )
در مرحله بعدی باید کابل کواکسیال را متصل کنید . برای انجام این کار می بایست انتهای کابل را جدا و سیم های داخلی و خارجی آن را جدا کنید . سیم داخلی را به یک طرف کانکتور و سیم خارجی را در طرف دیگر آن وصل نمایید .
محل تنظیم GSM را بر روی آنتن تلویزیون قرار داده و کابل را به داخل خانه ببرید . انتهای کابل کواکسیال را بچسبانید و دوباره سیم های داخلی آن را تقسیم کنید و یک قطعه پلاستیکی را برداشته و یک طرف آن یک سوراخ کوچک ایجاد کنید و سیم داخلی کواکسیال را داخلش بکشید و در آخر با نوار آن را محکم نگه دارید . حال شما میتوانید مودم را بروی آن قرار داده و یا آن را پشت گوشی قرار دهید .قدرت سیگنال و آنتن شما با این روش افزایش می یابد .
تقویت آنتن مودم به کمک بطری نوشابه :
روش خانگی دیگری برای تقویت آنتن و سیگنال مودم وجود دارد . این امر به کمک بطری نوشابه امکان پذیر می باشد . مانند تصویر ذیل بطری نوشابه را برش دهید و آن را به صورت عمودی داخل آنتن مودم قرار دهید . به این ترتیب شما افزایش سیگنال خواهید داشت .
در این مقاله شما را با برخی از روش ها که برای تقویت آنتن دهی و سیگنال مودم ها استفاده می شود آشنا کردیم . شما می توانید به کمک این ترفندها سرعت و آنتن دهی خوبی را تجربه کنید .
سلام
مشابه چنین مقاله ای رو تا حالا جایی نخونده بودم
خیلی خوب بود
مقاله مفیدی بود. سپاس