اولین باری نیست که درباره مفهوم و ایده لنز هوشمند میشنویم. تا به امروز لنزهای هوشمندی ساخته شدهاند که راحت نبودهاند، این لنزها به دلیل استفاده از مدارهای الکترونیک داخلشان ممکن بود بینایی را مختل کنند، و برای استفاده کننده نیز راحت نباشند. یک تیم از دانشمندان کرهای به فکر راهحل این مشکلات هستند. این دانشمندان لنز هوشمندی را توسعه دادهاند که به بیماران دیابتی کمک میکند تا میزان گلوکز خون را اندازه بگیرند در حالیکه نه در بینایی مشکلی ایجاد میکند و نه راحتی آنها را به مخاطره میاندازد.
این لنز هوشمند به واسطه طراحیاش بسیار انعطافپذیر است. در این طراحی قطعات الکترونیکی در محفظهای جدا نگهداری میشوند. همچنین با استفاده از ماده الاستیکی از شکستن این قطعات حین برداشتن یا قرار دادن لنز، جلوگیری میکنند.
کارکرد سنسور این لنز ساده است: مادامیکه سطح گلوکز خون طبیعی باشد، LED روشن میماند، و اگر مشکلی وجود داشته باشد این چراغ خاموش میشود. الکتریسیتهای که این لنز نیاز دارد از طریق آنتن نانوفیلتر صورت میگیرد که قدرت خود را از انرژی منبع سیمپیچ نزدیک به خود میگیرد. بنابراین برای اینکه آنتن همیشه برق خود را تامین کند، شخص همیشه باید در نزدیکی منبع برق باشد.
این شرکت اعلام کرد که تا ۵ سال دیگر محصول آماده و روانه بازارخواهد شد. همچنین این لنز هوشمند فقط برای مانیتور گلوکز خون نیست و از آن میتوان برای مصرف دارو نیز استفاده کرد .
منبع : www.engadget.com